CREATIEVE TROUWFOTO’S

   

  Creatieve trouwfoto’s? Wat moeten jullie je daarbij voorstellen? Hoe ziet dat er uit?

  Vaak lees en zie je ‘spontane trouwfoto’s’.

  Maar ik wil jullie graag eens meenemen naar de bijzondere ‘creatieve trouwfoto’s. Want spelen met licht dat is wat ik graag doe met mijn camera’s.

   

   

  Er zijn zoveel toffe mogelijkheden. Ik houd van fotograferen en zeker met het spelen van licht.

  In deze blog neem ik jullie mee naar welke mogelijkheden er zijn om ‘creatieve trouwfoto’s’ te maken!

   

  SPELEN MET LICHT

  Door de jaren heen ben ik steeds creatiever geworden met het gebruik van flitsers bij het maken van trouwfoto’s.

  Je kunt er een foto heel bijzonder mee maken.

   

   

  Je kunt met flitslicht een onderwerp accentueren in de foto. Het wordt als het ware een echte ‘eye catcher’ voor aan de muur.

  Doordat jullie trouwfoto’s op deze manier net even creatiever worden heb je een trouwreportage die net even anders dan anders is.

   

  Een bruiloft fotograferen bestaat natuurlijk uit veel verschillende momenten.

  Deze momenten kan ik voor jullie vastleggen zodat het beeld wat ik uiteindelijk heb vastgelegd, jullie terug brengt naar alle momenten van jullie trouwdag.

  Uiteraard zal ik ook jullie dag vastleggen met de meest spontane momenten.  De knuffel die je van opa krijgt of jullie reactie nadat je elkaar voor het eerst hebt gezien. Of juist dat jullie los gaan op de dansvloer met vrienden en familie.

  Dan rond een uur of 23:00, tijdens jullie feest als het buiten helemaal donker is, gaan we even 5 minuten naar buiten voor de mooiste creatieve foto’s.

   

  TROUWFOTO’S MET FLITSLICHT

  Er zijn meerdere momenten op jullie trouwdag waar ik foto’s van kan maken met mijn flitsers. Dit kan bijvoorbeeld ’s ochtends tijdens de voorbereidingen.

  Zonder dat je het door hebt maak ik jullie trouwfoto’s net even anders dan anders.  Maar ook tijdens de ceremonie.

  Het kan ook zijn dat jullie trouwlocatie, waar de trouwceremonie plaatsvindt, net even wat donkerder is. En wil ik daar wel graag haarscherpe foto’s kunnen maken. Daar heb je licht voor nodig.

   

   

  Maar in deze blog wil ik juist benadrukken dat trouwfoto’s ook ‘artistiek en creatief’ kunnen zijn.  Zo kan ik werken met meerdere kleuren licht of juist met regen hele toffe creaties maken. Trouwfoto’s waar jullie het ‘accent’ mogen zijn in het beeld. Vaak in de avond neem ik jullie ook nog graag mee als de zon net onder is gegaan. Had je ooit gedacht dat dit mogelijk is voor jullie trouwfoto’s?

   

  SPONTANE TROUWFOTO’S OF GEPOSEERD?

  Waarschijnlijk lijken de ‘creatieve trouwfoto’s’ geposeerd en zijn jullie opzoek naar ‘spontane bruidsfotografie’.

  Er zijn ook momenten dat jullie even een ‘geniet’ moment willen. Een lange knuffel, genieten van de rust en de aanwezigheid van elkaar.

  Een trouwreportage plannen in jullie planning van de bruiloft is ook een moment van ‘rust’ voor jullie.

  Dit houdt in dat dit het moment van de dag is, dat jullie ook genieten van het alleen zijn met elkaar.

  Daar bestaat voor mij ook de mogelijkheid om de ‘creatieve trouwfoto’s’ te maken.

  Duurt het dan lang om deze creatieve trouwfoto’s te maken? Juist niet!

  Het enige wat jullie mogen doen is genieten van elkaars aanwezigheid, focus op elkaar en laat de rest met een gerust hart aan mij over.

  Zie in deze blog dan ook het resultaat van de creatieve trouwfoto’s.

  Willen jullie ook graag mijn ‘spontane foto’s zien? Deze spontane trouwfoto’s  geven een goed beeld, dat de mooiste momenten in de kleinste details zitten.

  Spontane trouwfoto’s geven jullie prachtige trouwdag precies weer zoals hij was + een combinatie met creatieve trouwfoto’s maakt jullie trouwreportage helemaal compleet.

  Wanneer gaan jullie trouwen?

  Zijn jullie benieuwd naar mijn werkwijze? Dan lijkt het mij super leuk om al jullie verhalen en ideeën te horen over jullie bruiloft.

  Neem hier contact met mij op.

   

  SHARE