A romantic dream wedding with a touch of blue

   

  Selena & Sebastiaan over hun bruiloft in Kasteel de Hooge Vuursche:

  We hebben elkaar ontmoet op het zonnige Curaçao waar Sebastiaan vanuit de marine gedetacheerd was bij de Antilliaanse kustwacht en Selena stage kwam lopen op marinebasis Parera.

  Voor het eerst vertelden we elkaar op de schommel bij Hooks hut kijken over de blauwe zee over onze gevoelens voor elkaar. Gevolgd door een eerste echte date.

   

  Eenmaal weer in Nederland gingen we na een paar maanden samenwonen aangezien Sebastiaan uit Friesland komt en Selena uit omgeving Den Haag. Dat zat gelijk helemaal goed.

  Tijdens de vakantie naar Orlando en Miami Florida in oktober 2015 is Sebastiaan op zijn knieën gegaan voor het World Disney kasteel na een show met afsluitend vuurwerk een betere timing is bijna niet te bedenken.

   

  Na al 2 locaties te hebben bezocht kwamen we voor een 3e locatie bezichtig bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn, waarbij we vanaf het eerste moment dat je de poort door rijdt eigenlijk al verkocht bent.

   

  Voor ons was de hele dag een highlight. Alles liep zo soepel en zo geweldig. Alles zat eigenlijk mee.

  Het mooiste moment was toch wel het uitwisselen van onze persoonlijke geloftes. Als je dit durft en kan zou ik het zeker aanraden om te doen!

   

  Tips voor toekomstige bruiden:

  • Kies de jurk waar jij je het mooist en fijnst in voelt ongeacht wat de rest vindt, heel moeilijk maar uiteindelijk gaat het om jou;
  • Realiseer je dat een ceremoniemeester de dag zelf heel druk is met alles regelen en in goede banen leiden. Als je ervoor kiest om dit door je beste vriend/vriendin te laten doen weet dat deze mensen weinig van de dag zelf meemaken. Ik heb zelf gekozen voor een vriendin die heel erg van aanpakken en organiseren weet, maar mijn 3 beste vriendinnen waren mijn bruidsmeiden en hebben ook de hele dag lekker kunnen genieten (en hier en daar kunnen inspringen of advies kunnen geven aan de ceremoniemeester als dit nodig was).
  • Beauty tip: ik dacht eerst best wel te willen uitpakken met make-up, uiteindelijk ben ik hier toch wat van teruggekomen en heb het natuurlijk gehouden en dichter bij mijzelf. En zeker proefsessie(s) doen. Ik heb eerst een proefsessie met een visagiste gehad wat behoorlijk was tegen gevallen. Wees dan ook niet bang om nee te zeggen en opzoek te gaan naar een ander waar je, je prettiger bij voelt.