Tessa & Jørgen over hun bruiloft:

  We hebben elkaar via Tinder ontmoet. Er is nog hoop voor digitaal daten 😉
  We zijn na één avond chatten direct gaan afspreken. Onze eerste date was in het Amstelpark, bij een fontein, waar we zes uur lang over het leven spraken.

  We wisten vanaf dat moment dat we bij elkaar hoorden.

  Tessa wist al langer dat ze wilde trouwen. Jørgen zag voor lange tijd het nut van trouwen niet in, totdat Tessa uitlegde dat ze trouwen ziet als iets wat heilig is. Geen “accessoires”, “voor t feestje” of “logische volgende stap”, maar openlijk ten overstaan aan je vrienden, familie en geliefden beloven dat je voor altijd bij elkaar blijft en tot de dood voor elkaar zal gaan; scheiden is geen optie, je gaat ervoor!
  Hierdoor zag Jørgen het nut wel in van trouwen en hij wist diep zijn hart dat Tessa de persoon was om deze heilige belofte mee aan te gaan.
  Jørgen zat de eerste jaren van de relatie niet zo lekker in zijn vel, toen hij samen met Tessa meedeed aan het programma de 100 Day Warrior kwam hij in contact met zijn hart en besloot hij zijn gevoel te volgen: we gaan trouwen!

  De laatste dag van de 100 Day Warrior was een bijzondere intense ceremonie waar (na een parachutesprong) Jørgen Tessa ten huwelijk vroeg.

  Onze trouwdag was een dag waar alle aspecten van onze liefde en relatie langs komen: het spirituele (de Warrior ceremonie), de muziek (strijkers), natuur (locatie), lekker eten (New York Pizza) en laidback (festival stijl eten en vuurkorven), 90 lieve uiteenlopende mensen die de hele dag aanwezig zijn en veel verrassingen voor elkaar (diashow Tessa, liedje Jørgen).

  De highlight van de dag was toch echt elkaar voor het eerst zien na zooooooo lang het geheim te hebben moeten houden hoe we eruit zouden zien. Ook het feit dat Tessa Jørgen zijn achternaam overnam als verrassing. De spirituele ceremonie. Het weer. De emotie die los kwam bij iedereen, zelfs bij de meest gesloten mensen. Zoveel mooie moment, we kunnen niet kiezen!

  ● Belangrijkste advies voor toekomstige bruiden?
  M.b.t. de jurk: kies wat je zelf het mooiste vindt. Alle ‘mee kijkers’ hebben steeds allemaal een mening en vinden allemaal wat anders. Luister alleen naar jezelf!

  ● Beautytip voor future brides? (Haar, jurk, make-up)
  Less is more en doe waar je je goed bij voelt. Je loopt er de hele dag mee rond.

   

  Trouwlocatie: Vidaa, Island of Being
  Trouwjurk: Weddings Rotterdam
  Trouwpak: Roka Rotterdam
  Bloemen: ’t Bolletje, Den Haag
  Decoratie: Vidaa
  Visagie: Sally-Jane Visser
  Haar: Sally-Jane Visser
  DJ: Meester Moeilijk
  Band: Samengesteld strijkkwartet o.l.v. Eva Scheltema
  Trouwringen: ZhaawanArt Unieke Trouwringen
  Bruidstaart: Op en Top Taart
  Catering: Foodtrucks