Trouwlocatie: Kasteel de Wittenburg
  Trouwjurk: Weddings
  Trouwpak: I am Luigi
  Bloemen: Bloemenservice NL
  Visagie: Mari van de Ven
  Trouwringen: Schaap & Citroen
  Bruidstaart: Peter Remmelzwaal

  Hoe ging het aanzoek?
  Wij hebben elkaar in de sportschool ontmoet. Na onze eerste date klikte het zo goed dat wij al snel zijn gaan samenwonen. Vervolgens hebben wij binnen een jaar een huis gekocht. Het aanzoek was op Chateau St Gerlach in Valkenburg. Daar stond een mooie tafel gedekt met wit linnen en Benji (ons hondje) kwam de ring brengen. Onze oorspronkelijke datum was in mei, omdat wij in die maand elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

  Hoe hebben jullie de datum gekozen?
  Door corona hebben wij het moeten verzetten naar 14 augustus 2021, wat uiteindelijk de beste beslissing geweest is. Wij hadden namelijk fantastisch weer! Op onze oude trouwdatum heeft het de hele dag geregend.

  Wanneer wist je dat je je droom jurk(en) had gevonden?
  Mijn droomjurk viel meteen in de smaak door de prachtige sleep en sluier.

  Belangrijkste advies voor toekomstige bruiden?Wat ik andere bruiden wil meegeven is dat je niet tot het laatste moment moet wachten om alles te regelen. Ik heb gelukkig alles ruim op tijd geregeld waardoor ik niet heb hoeven te stressen. Dit scheelt enorm!

  Hoe hebben jullie de locatie gekozen?
  Wij hebben de eerste locatie gekozen die wij bezichtigd hebben, het was liefde op het eerste gezicht.

  Highlight van de dag?

  Onze trouwdag is er 1 voor in de boeken, alles was tot in de puntjes geregeld. De highlight van de dag is toch wel Gabriel die zelfs op de grond heeft gelegen om ons hondje mooi op de foto te zetten. Hier praten onze familie en vrienden nog altijd over!