A sunny day in may.

  Wij hebben voor onze bruiloft ervoor gekozen een Weddingplanner in te huren.

  Wij kozen voor Weddingster, Cynthia Gorlee, we hadden direct een hele sterke klik met haar en we zouden iedereen haar aanraden. Zij gaf ons namelijk meer rust en handvatten tijdens het hele proces.

  Het prettige hieraan is dat je alsnog zelf kan bepalen waar je de controle overhoudt indien je dit zou willen. Ik heb bijvoorbeeld zelf veel aandacht besteed aan het regelen van de leuke details van onze bruiloft.

  De bedankjes gemaakt, de slippers voor bij het feest voor de vrouwen met naamkaartjes, de uitnodigingen gemaakt, tissues zakjes gemaakt en gepersonaliseerd, taartproeven etc.

  Het fijne aan een Weddingplanner is dat zij veel oppakt, ook wordt er verteld wanneer je iets moet regelen. Dit nam bij ons veel stress weg.

  Er komt veel meer kijken bij een bruiloft regelen dan je denkt. Ook op de grote dag zelf kon iedereen genieten. We hadden twee (externe) ceremoniemeesters, hierdoor konden al onze familieleden en vrienden genieten net als ons zonder iets te hoeven regelen.

   

  De dag zelf was magisch.

  Beginnend met de first look, opgehaald in de cabrio kever, rijdend naar onze fotoshoot in Rotterdam.

  Wij zijn van naturen niet erg fotogeniek maar onze fotograaf Gabriel stelde ons zo op ons gemak dat we er oprecht van hebben genoten.

  We hebben ook onwijs veel complimenten gekregen van onze gasten over het hele team, zowel over Weddingstudios (fotograaf en team) als Weddingster (Weddingplanner). Vervolgens hadden wij een prachtige ceremonie in de St. Lambertuskerk.

  We hadden een zangeres Natalie Mertfort en een harpiste. We hebben zo onwijs veel complimenten gekregen over de zangeres en hoe mooi de kerk wel niet was.

  Ook hadden we onze eigen geloften geschreven wat het ook erg persoonlijk maakten. Na de groepsfoto’s gingen we naar de volgende locatie, de Heeren van Ambacht om de taart aan te snijden en de receptie te vieren. De locatie had ook alles onwijs goed geregeld.

  We proosten met elkaar en gingen dineren in een prachtige zaal. Na het diner hadden wij nog een avondschoot en vervolgens startte het feest. We hadden een dj via Skyfly. We begonnen met een openingsdans, wat een goede kick off was van het feest.

  De rest van de avond was een feestje, de slippers gingen bij de vrouwen aan, we hebben cocktails gedronken, gedanst, gedanst en nog is gedanst. Het was de perfecte dag voor ons en al onze leveranciers hebben hier aan meegewerkt.

  •Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

  We hebben elkaar ontmoet via (cardio)boksen. Hij was daar de trainer. Op 1 avond deed hij zelf mee met de les en trainde we naast elkaar. Toen kregen we voor het eerst contact met elkaar.

   

  •Wanneer wist je zeker dat jullie zouden gaan trouwen?

  Eigenlijk redelijk snel al. Onze wens was allebei om eerst te trouwen voor we een gezin stichten als dit ons gegund is.

   

  •Hoe ging het aanzoek?

  Dit een romantisch aanzoek in Griekenland. Ik maak altijd fotoboeken van onze vakanties en dergelijke. Op een heel romantische plek in Rhodos-stad tussen de ruïnes, met zijn tweetjes bij een prachtige boom gaf hij mij een fotoboek. Eentje die hijzelf voor mij had gemaakt, omdat hij nu ook een keer een boek wilde maken. Klonk voor mij zeer geloofwaardig. Het was een prachtig boek over onze hele journey. Toen ik de allerlaatste pagina omsloeg stond daar: “Wil je met me trouwen?”, Ik had het ondanks de ’signalen’ niet aan zien komen en zei zonder te aarzelen ja.

   

  •Hoe hebben jullie de datum gekozen?

  We wilden het bij voorkeur in een maand met kans op zon maar niet in het hoogseizoen. Daarmee kwamen we uit op de maand mei of september. Dit is uiteindelijk mei geworden.

   

  •Wanneer wist je dat je je droom jurk(en) had gevonden?

  Toen ik 5 belangrijke vrouwen had meegenomen in mijn leven, allemaal met een sterke mening, toch waren ze het allemaal met elkaar eens, dit is DE jurk. Toen ik het had besloten ging er een rilling door me lichaam en werd ik emotioneel, dat was een heel bijzonder moment en een top dag. Zeker een voor in de boeken.

   

  •Belangrijkste advies voor toekomstige bruiden?

  Voor de vrouwen die perfectionistisch zijn zou ik aanraden alles op ze beloop te laten en van elk moment te genieten de dag zelf. Alles loopt toch wel hoe het loopt, dus je kan beter van elk moment genieten dan dat je je drukt maakt om het volgende moment. Ik was de laatste weken voor de bruiloft erg stressig en onrustig maar kon alles op de grote dag zelf helemaal loslaten. Ik maakte me nergens druk om en dit had ik ergens niet verwacht omdat alles ‘perfect’ moest lopen. Er ging een knop om waardoor ik echt kon genieten van elk moment waardoor ik nu terug kijk op een heerlijke dag. So my advice: Maak je op de grote dag zelf niet druk om wat er gaat komen, geniet echt van elk moment want voor je het weet is je grote dag voor bij. Live in the moment!

   

  •Hoe hebben jullie de locatie gekozen?

  Deels op advies van onze Weddingplanner en deels zelf.

   

  •Wat is het verhaal van jullie trouwdag?

  Het was een sprookje. Al onze dierbaren waren erbij, hierdoor was het sowieso al perfect.

   

  •Highlight van de dag?

  Lastig kiezen. De ceremonie was toch wel een van de mooiste momenten die dag. Ook de first look was heel emotioneel en prachtig tegelijkertijd.

   

  •Is er iets wat je misschien anders had aangepakt?

  Niet perse, er zijn altijd dingen achteraf waarvan je denkt ‘dat had beter iets anders kunnen verlopen of geregeld moeten worden’. Maar als je kijkt naar het totale plaatje zijn dat kleine irrelevante dingen. Dus nee, ik ben onwijs tevreden met hoe de dag is verlopen en zou het voor geen goud willen inruilen.

   

  •Beautytip voor future brides? (Haar, jurk, make-up)

  Ik denk dat elke bruid moet kiezen waar zij zich het beste in voelt. Het is jouw dag dus kies hetgeen wat past bij jou. Ook al is dat bij wijze van een zwarte jurk, who cares wat andere denken of vinden. Doen waar jij je goed invoelt, dan straal je no matter what.

  Trouwlocatie:St. Lambertuskerk Rotterdam / De Heeren van Ambacht
  Trouwjurk merk:Essense of Australia
  Jurk leverancier:Weddings Bruidsmode
  Trouwpak merk:Op maat pak
  Pak leverancier:Misura Sartoria
  Bloemen:De Sitter bloemen / Crhista van der Nat
  Decoratie:Regelt vooral ikzelf en onze weddingplanner / Cynthia Gorlee
  Visagie:Marion de Waard
  Haar:Marion de Waard
  DJ:Sky Fly – DJ Danny
  Band:Nvt
  Trouwringen:Circles Trouwringen
  Videograaf:WeddingStudios
  Bruidstaart:Moniek Wessel
  Catering / Diner:Bij de locatie zelf: de Heeren van Ambacht – Marieke Huisman