Trouwlocatie: Ruige Weide
  Trouwjurk: Asos
  Trouwpak: Rietbergh
  Bloemen: Boeketterie Gouda
  Visagie: Tresjolie
  Trouwringen: Bobiniroots
  Bruidstaart: Groetenzoet

  Hoe ging het aanzoek?
  In Wageningen, NL hebben we elkaar ontmoet, waarna we een lange afstandsrelatie hadden. Sanan studeerde in Noorwegen en deed daarna een PhD in Polen. Marieke was tijdens haar studie in Tanzania en Duitsland. We boekten heel wat vlieg en bus tickets om elkaar te ontmoeten. Al in Oktober 2017 zijn we verloofd in Gdansk, Polen.

  Hoe hebben jullie de datum gekozen?

  De datum was eigenlijk 21-08-2020, echter vanwege de corona maatregelen hadden we besloten om de trouwdag een jaar later te doen in de zomer, toen kwam 2 juli 2021 goed uit.

  Wanneer wist je dat je je droom jurk(en) had gevonden?

  Nadat ik deze thuis geleverd kreeg via Asos! Meteen goed! Echt een aanrader.

  Hoe hebben jullie de locatie gekozen?

  Marieke fietste langs de Ruige Weide en vervolgens zijn we hier gaan kijken, we vonden het ruige leuk aan de locatie, dicht bij de natuur was wat we wilden. Met name ook om aan Sanan’s familie het Nederlandse landschap te laten zien, echter kon zijn familie er helaas niet (fysiek) bij aanwezig zijn.

  Highlight van de dag?

  Een dag vol liefde, emotie, blijdschap en goede hoop voor de toekomst. De beloften aan elkaar, de speeches van onze ouders en de prachtige voorstellingen in de kerk.

  Beautytip voor future brides?

  (Haar, jurk, make-up) Blijf dicht bij jezelf en je eigen stijl, duurder betekend niet altijd beter. Voel je lekker in je make-up en outfit. Zorg dat je nog goed kan ademen in de jurk.