Bekijk wat anderen vinden van mijn trouwfotografie

  WeddingStudios is verkozen tot de beste trouwleverancier ter wereld in 2020 door the Global Wedding Awards en krijgt een top score van 9.9 door The Perfect Wedding.

  2023 was het drukste jaar tot nog toe. In dat jaar hebben mijn team en ik 54 bruidsparen blij gemaakt met onze diensten en hebben we 410.394 foto’s genomen en 27 films afgeleverd.
  2024 zal iets rustiger worden. Omdat ik op 20 december 2023 een dochtertje heb gekregen neem ik voor 2024 maximaal 40 bruiloften aan.
  Voor ervaringen over onze werkwijze en trouwfotografie laten we graag de bruidsparen aan het woord die het afgelopen jaar voor mij of mijn tweede team gekozen hebben.

  Recensie weddingstudios.nl
  Jelte & Marloes

  Lieve Gabriël & David,
  Wat hebben jullie onze dag vervolmaakt!!! Wat een belevenis & hoeveel lol hebben we gehad!
  Ik wil jullie samen met Jelt uit de grond van ons hart bedanken voor jullie bijzondere bijdrage, gezellige aanwezigheid en bovenal professionaliteit! En wat hebben jullie hard gewerkt samen!!!
  Dus, nogmaals heel veel dank voor al jullie harde werk & lieve commitment en ook voor het vroegere aanwezig zijn zodat onze balkon scene ook nog op foto staat!!! Het is laat geworden, ook dank daarvoor.
  Maar, om het helemaal af te maken…. wij hebben jullie prachtige werk al even mogen aanschouwen en wij willen heel graag de grote wall art print ook bij jou bestellen, Gabriël. Wij zijn verheugd dit te kunnen doen, want we zijn zoooo verwend door onze vrienden en familie!
  Heel veel liefs en tot gauw, Marloes & Jelte

  Recensie weddingstudios.nl
  Jasmine & Jan

  Beste Gabriël,

  via deze weg willen wij je nogmaals ontzettend bedanken voor de schitterende foto’s die jij op onze bruiloft gemaakt hebt. De foto van mijn vader is mij zo ontzettend dierbaar, terecht dat die een award heeft gewonnen.

  Ook de geweldige sfeer die jij samen met je assistent meebrengt werd niet alleen door ons, maar ook door al onze gasten gewaardeerd. Veel van onze gasten vroegen ons waar wij deze geweldige fotografen vandaan hadden gehaald en dat is al een groot compliment op zich.

  Jij bent samen met je assistent een topper en we raden jullie bij iedereen aan!

  Recensie weddingstudios.nl
  Ivana & Michiel

  We are just driving off to our honeymoon as I write to you.

  Thanks a lot for being part of our wedding – we are sure we will get amazing photos from you, as this one you shared with us already proves it 🙂

  We got a lot of compliments from the guests on you and David and we will make sure to recommend you going forward. Everyone had a lot of fun taking photos as well, so thanks for making it so pleasant and fun for us and our guests 🙂

  Recensie weddingstudios.nl
  Jelle & Nienke

  Gabriel, we zitten nu thuis de slideshow en film te kijken.

  Tranen en glimlach en zo veel bewondering voor jou en Robin. Wat hebben jullie ons geweldige foto’s gegeven.

  Het voelde alsof we twee vrienden erbij hadden die toevallig briljante foto’s maakten. We kunnen jullie niet genoeg bedanken!

  Die foto met dat huis en de weerspiegeling in t water is ook super mooi! Wat zijn we blij dat we voor jullie gekozen hebben.

  Recensie weddingstudios.nl
  Elise & Sander

  Gabriël en zijn team zijn TOP-fotografen!

  Iedereen in onze omgeving is lyrisch over de haarscherpe, sfeervolle foto’s waarbij je bijna ziet wat de persoon op de foto denkt of zegt.

  Het is mooi om te zien hoe creatief en gepassioneerd ze bezig zijn tijdens het fotograferen en hoe leuk en spontaan ze met alle gasten omgaan.

  Ze zitten geen moment stil en gaan op zoek naar de bijzondere momenten, wat de mooiste foto’s oplevert. Een absolute aanrader!

  Recensie weddingstudios.nl
  Brian & Thirza

  Bedankt voor de eerste voorproefjes! Wij zijn direct erg excited voor de rest:) We wachten rustig met smart af!
  We willen jou speciaal bedanken voor je aanwezigheid en je werkzaamheden. We hebben enkel positieve reacties ontvangen. Wij vinden het best grappig dat mensen speciaal naar ons komen om lovende woorden over een fotograaf te zeggen. Dus dat is zeker een compliment voor jou!
  Ik vind het persoonlijk ook enorm fijn hoe je alles hebt aangepakt. Werkelijk geweldig hoe je alles vorm hebt gegeven. Je was een toevoegde waarde aan onze grote dag! Dat hebben we beiden als fijn ervaren. Daarnaast was het ook erg inspirerend voor mij om alles van zo dichtbij mee te maken, haha.
  We gaan zeker genieten van deze eerste weken en onze vakantie (waar we vannacht voor zullen vertrekken). Jij succes met het editen en verwerken van alle 5000+ foto’s.
  Nogmaals thanks:)

  Recensie weddingstudios.nl
  Sandra & Jonathan

  Thank you so much for making Saturday such a special day – you guys were wonderful, patient and professional.
  I can see why you are so successful as you just excellent at what you do.
  I would definitely recommend you to other wedding couples

  Recensie weddingstudios.nl
  Hannelie & Roel

  Ultimate professional. Spent time to understand our requirements. Highly recommended.

  Recensie weddingstudios.nl
  Paul & Chantal

  Wauw!

  Wat zijn wij blij dat we dit bedrijf gekozen hebben voor onze bruiloft! Wat een professionaliteit. Ongelofelijk hoe hard ze gewerkt hebben en dat continu met een glimlach op het gezicht.. echt diep respect!

  We zijn super dankbaar voor de inzet en het vastleggen van onze magische dag en zijn helemaal in de wolken met de fantastische foto’s en film.

  Recensie weddingstudios.nl
  Jack & Denise

  Wij raden wedding studios aan voor iedereen! Zo professioneel, zo mooi, zo goed!!
  Niet alleen wij maar al onze gasten waren zo enthousiast over dit team!
  Ook met kinderen is Gabriël geweldig, hij heeft de leukste trucjes om ze te laten lachen ;-).
  Niet alleen de foto’s en film zijn prachtig maar wat ik vooral zo bijzonder vond is dat niet één moment van de dag onopgemerkt is gebleven zonder dat wij doorhadden dat er heel de dag een heel team van fotografen en een filmploeg om ons heen was!
  Zij wisten precies de mooiste spontane momenten vast te leggen en dat noem ik pas professionaliteit.
  Echte toppers!!

  Recensie weddingstudios.nl
  Lindsey & Stefan

  Heel vriendelijk en professioneel, maakt de meest mooie foto’s! Wij zijn erg blij dat we hen geboekt hadden, het was perfect.

   

  Recensie weddingstudios.nl
  Caroline & Peter

  Wat zijn wij ongelooflijk blij met onze foto’s. Wij staan echt versteld hoe jij al die momenten zo goed hebt kunnen fotograferen.
  Via deze weg willen wij je dan ook onwijs bedanken!
  Ook onze gasten waren zeer te spreken over je spontaniteit en professionaliteit. Ook je assistent was geweldig!

  Recensie weddingstudios.nl
  Priscilla & Rakesh

  Wat een schot in de roos! De voorbereiding was al een feestje waarbij Gabriël tijd heeft gestoken om ons te leren kennen en graag wilde weten waar we naar op zoek waren.

  De foto’s die hij maakt zijn onbeschrijflijk mooi, creatief en vol emotie. De perfecte combinatie!

  Ook zijn assistent Stefan is zeer professioneel en beide zijn vrijwel onzichtbaar geweest op de dag zelf. Terwijl ze tegelijkertijd ‘overal’ waren. 🙂

  Niets dan lof en complimenten. Op de avond van onze bruiloft zelf als een prachtige sneak preview gehad van de foto’s van overdag.

  Recensie weddingstudios.nl
  Marjolein & Quint

  Wat is Gabriël een top fotograaf. Wij zijn zo blij met ons trouwalbum. Iedereen die bij ons komt heeft nog nooit zo een prachtig trouwalbum gezien. Wij willen jullie ontzettend bedanken en zijn zo blij dat we (na ons gesprek met 7 andere fotografen) voor hem gekozen hebben!

  En veel complimenten namens de gasten.

  Recensie weddingstudios.nl
  Caren & Stephan

  Wat zijn wij blij met Gabriël als fotograaf op onze bruiloft. Na het zien van de foto’s op zijn website en tijdens ons enthousiaste mailcontact, wisten wij al dat we Gabriël als fotograaf moesten hebben.
  En wat heeft hij een positieve uitstraling! Tijdens de dag waren onze zenuwen al snel verdwenen met en hebben we eigenlijk alleen maar gelachen.
  Onze bruiloft was geweldig en de foto’s zijn nog mooier dan dat we ooit hadden kunnen dromen.

  Recensie weddingstudios.nl
  Karim & Hazjah

  Gabriël heeft niet alleen oog voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten. Het is geweldig om naast de foto’s waar wij op staan ook in alle andere foto’s te zien, hoe al onze gasten de bruiloft hebben ervaren. Daarnaast heeft Gabriël een erg prettige persoonlijkheid. Ook de detail foto’s zijn fantastisch! Een echte aanrader voor elk bruidspaar

  Recensie weddingstudios.nl
  Jaimie & Cynthia

  Gabriël heeft onze bruiloft samen met Robin prachtig vastgelegd. Vanaf de eerste kennismaking straalde Gabriël professionaliteit uit. Hij liet zien wat er allemaal mogelijk is en door die presentatie werd ik overtuigd van de toegevoegde waarde van Gabriël op de bruiloft. Achteraf gezien heb ik ook geen seconde spijt gehad van het inhuren van Gabriël.
  De dag zelf verliep vlekkeloos, hij was ruim op tijd aanwezig en nam de tijd om samen met Robin de bruiloft en alles daaromheen vast te leggen op foto en film. Het viel me op dat Gabriël veel oog voor detail heeft. Aan het eind van de avond was de schitterende same day edit klaar.
  Na de bruiloft hoorden we sneller dan verwacht dat de film klaar was. We hebben de film al vaak gekeken en elke keer vallen ons weer nieuwe details op. Kortom, een super ervaring en ik kan Gabriël en Weddingstudios van harte aanbevelen.

  Recensie weddingstudios.nl
  Marlies & Peter

  We zijn in juni getrouwd. Een geweldige dag gehad waar we bijzondere herinneringen aan hebben. De foto’s zijn nog mooier geworden dan we konden hopen. Bedankt Gabriël, de foto’s zijn boven verwachting prachtig geworden.

  Recensie weddingstudios.nl
  Robbert & Bianca

  Op 20 juni zijn wij getrouwd. Dankzij het perfecte foto -en videowerk van jullie kunnen we deze onvergetelijke dag steeds opnieuw beleven.
  Jullie waren fijne ‘gasten’ op onze bruiloft. Vol met passie en bijzondere ideeën zijn jullie de hele dag met ons en onze familie en vrienden bezig geweest. De videoboodschappen zijn een unieke en waardevolle toevoeging aan de film. Ook stonden jullie open voor onze eigen inbreng. De dag verliep top!
  Vanaf het moment dat jullie bij ons thuis langskwamen, om te vertellen over alle mogelijkheden, waren we verkocht en wisten we meteen dat jullie de juiste personen waren om onze trouwdag vast te leggen. Jullie betrokkenheid bij en interesse in onze trouwdag gaf ons direct vertrouwen.
  En voor alle toekomstige bruidsparen; Deze jongens moet je op je trouwdag erbij hebben!!!
  Een herinnering om een leven lang van na te genieten!
  Harstikke bedankt! Liefs, Robbert & Bianca

   

  Recensie weddingstudios.nl
  Thomas & Annika

  Deze jongens zijn je geld dubbel en dwars waard! Het eerste gesprek gaf meteen al een goed gevoel. Er heerste een ontspannen en vrolijke sfeer en kwamen zelf ook met ideeën en je zag dat fotograferen en filmen echt hun passie is.
  Op de dag zelf waren ze druk bezig met fotograferen en filmen en kregen spontane creatieve ingevingen en deden heel enthousiast hun werk. Mijn schoonmoeder zei zelfs (zonder de mannen ooit eerder gezien te hebben), het leek wel alsof ze gewoon onderdeel van de familie waren, zo gingen ze op in het hele gebeuren.
  Tijdens het diner hebben zij nog keihard gewerkt om een same-day-weddingtrailer in elkaar te zetten en deze aan het einde van de avond te tonen. En wat was dat mooi zeg! Echt een mooie indruk van de dag, precies zoals het ook echt was. Gewoon ontroerend!
  Al gauw na de bruiloft ontvingen we alvast 1 hele mooie foto en de same-day-weddingtrailer en een filmpje met een aantal foto’s erin verwerkt. Echt supermooi!
  Binnen 6 weken zouden de film en foto’s klaar zijn. En ja hoor, na ongeveer 4 weken was alles klaar en wat een mooie resultaten!
  Deze mannen zijn echt toppie! Gezellig, harde werkers, creatief en vakkundig!

  Recensie weddingstudios.nl
  Nuray & Eric

  Mijn man en ik zijn echt heel blij met de keuze voor de foto-en videograaf. Na het eerste telefonische contact hebben wij een afspraak gemaakt. De klik zat er meteen in. Er is besproken wat wij belangrijk vinden en waar we van houden.
  Op de grote dag, waren het echt mijn reddende engeltjes. Na de ceremonie zat ik doorheen, op de één of andere manier merkten ze dat meteen en hebben ze me een behoorlijke oppepper gegeven. Ook had ik cola over mijn jurk gemorst, ze hadden een hele speciale kit bij zich om de vlek er weer uit te krijgen:) Anders was mijn jurk dus mooi verpest voor de rest van de dag.
  Ze zorgen voor een hele leuke sfeer. Ook de gasten hebben ze als zeer prettig ervaren. Iedereen wilde weten waar we ze hebben gevonden.
  Ze zijn heel flexibel en op de grote dag rennen ze letterlijk de benen uit het lijf. Ze zijn overal bij en missen niks.
  In de avond hebben ze een slideshow van foto’s en filmpjes laten zien. Echt super leuk! Het moment dat ik kom aanlopen is opgenomen op video, maar ook de blik in de ogen van mijn man, toen ik kwam aanlopen is opgenomen. Zoals ik al zei, ze missen echt niks!

  .

  IMG_7424
  IMG_2397
  IMG_6100
  IMG_7476
  Knipsel2
  Schermafbeelding-2020-10-16-om-21
  IMG_1210
  Schermafbeelding-2021-03-22-234050
  WeddingStudios-recensie-(1)
  WeddingStudios-recensie-(2)
  WeddingStudios-recensie-(4)
  WeddingStudios-recensie-(6)
  WeddingStudios-recensie-(8)
  IMG_0953