• nl
   • en

   Vertrouwen als basis voor goede trouwfoto’s

   Veel bruidsparen vinden de aanwezigheid van een fotograaf spannend. “Ik ben niet fotogeniek”, hoor ik vaak. Originele trouwfoto’s ontstaan alleen bij wederzijds vertrouwen. Ik begeleid jullie daarom stap voor stap en maak uitgebreid kennis. Mijn werkwijze zorgt ervoor dat jullie je vertrouwd voelen met mij en helemaal jullie zelf kunnen zijn op de grote dag.
   Voor de bruiloft ga ik daarom graag met jullie uit eten, zodat we elkaar beter leren kennen en om alle facetten van de bruiloft samen door te nemen. Zo kunnen jullie ontspannen en zelfverzekerd beginnen aan jullie grote dag en voelt mijn aanwezigheid helemaal vertrouwd.

   Scroll Down

   Speciale aandacht voor de gasten

   Jullie bruiloft draait natuurlijk om jullie, maar de genodigden zijn minstens zo belangrijk. Ook foto’s waar jullie niet opstaan, kunnen veel voor jullie betekenen. Juist dit soort beelden hebben veel waarde. Ze laten een andere kant van de trouwdag zien. Spontane momenten die jullie anders zouden missen.

   Trouwfoto’s met cruciale momenten

   De mooiste momenten van een bruiloft gebeuren vaak onverwachts en zijn in een split second weer voorbij. De grootvader die wordt overvallen door emoties of een vlinder die op de neus van de bruidegom landt. Mijn trouwfoto’s vieren dit soort cruciale momenten van een bruiloft. Ik fotografeer alle momenten zoals deze echt zijn en zorg dat ik geen seconde mis.

   More Moments

   Ik leg jullie dag vast in een prachtig beeldverhaal waar jullie later met een glimlach naar terug kijken.

   Boek mij als trouwfotograaf