Op de bruiloft komen veel dierbare familieleden en vrienden bijeen. Hier worden door jullie fotograaf en videograaf mooie herinneringen van gemaakt met foto’s en film. Wat ook erg leuk is om videogesprekken te laten inspreken door deze gasten. Deze kleine stukjes kunnen na jaren een enorme waarde hebben, vooral als herinnering van hun ervaringen met jullie als persoon.

  Hiervoor kunnen jullie een goede videograaf inhuren die deze gesprekken voor jullie vastlegt. Meestal wordt dit tijdens het feest gedaan omdat dan alle gasten aanwezig zijn. Onze filmer zoekt altijd een leuke plek waar weinig storend achtergrond geluid is en richt deze ruimte romantisch in.

  Videozuil

  Het is ook mogelijk om een videozuil via het internet te huren voor een bedrag vanaf 200,00 euro.

  Een videozuil is een paal met een groot scherm, een camera en microfoon waar al uw gasten binnen een bepaalde tijd hun boodschap kunnen inspreken. Het leuke van een videozuil is dat er erg veel verschillende gasten een videogesprek zullen achterlaten. De beelden zullen erg grappig worden en jullie zullen zeker een fantastische herinnering hebben aan al deze beelden. De kans is echter groot dat opa’s en oma’s en veel dierbare gasten niet op de videozuil staan en dat er veel dubbele gesprekken instaan van dezelfde gasten.

  Wel zullen er veel meer videogesprekken worden opgenomen in kortere tijd dan dat een videograaf dit voor jullie zal doen. Onze videograaf vraagt altijd een maand voorafgaand aan de bruiloft of er een lijstje kan worden gemaakt waar alle gasten op staan van wie jullie een videogesprek willen hebben. Op deze manier zijn jullie ervan verzekerd dat alle belangrijke gasten iets over jullie zeggen. De videograaf zal beginnen met de gasten die als eerste naar huis gaan en zal zo het lijstje afwerken.

  Het leuke hiervan is dat de gasten die zojuist iets hebben ingesproken de volgende gasten van het lijstje halen. Hierdoor is er veel interactie en vinden de gasten het ook leuker om een leuk gesprek in de camera achter te laten.

  Videozuil huren

  Als jullie besluiten om een videozuil te huren dan raden wij aan om deze niet in de feestzaal te plaatsen waar de achtergrond muziek erg hard is. Het zou immers zonde zijn als alle gesprekken niet te verstaan zijn. Ook is het slim om te zorgen voor een ruimte met goed licht en een locatie waar veel gasten de videozuil kunnen zien. Een videozuil is erg gemakkelijk te bedienen en de camera van de videozuil is van goede kwaliteit. Wel raden wij aan om met tape een vak te maken waarin de gasten kunnen staan. Het zou immers zonde zijn als de helft van een grotere groep buiten beeld staat.

  Videogesprekken

  Als jullie ervoor kiezen om de videogesprekken door een videograaf te laten vastleggen dan hoeft er geen onderscheid gemaakt te worden in de grote van een groep. De videograaf zal aan de hand van de hoeveelheid gasten een andere lens gebruiken of het gesprek opnemen in een andere ruimte. Onze videograaf rekent 10 minuten per videogesprek. Van deze 10 minuten zijn de eerste 5 minuten voor het aanspreken van de gasten op de lijst en de andere 5 minuten voor het inspreken van het videogesprek.

  Vaak komt het voor dat een videogesprek erg mooi verteld wordt waardoor het kan zijn dat deze langer wordt dan 5 minuten. Onze videograaf zal het gesprek echter niet onderbreken. Zo kan het zijn dat er soms emotie bij de gasten loskomt tijdens het inspreken van hun videogesprek. Sinds het introduceren van de videogesprekken hebben we de leukste gesprekken gefilmd. Er zijn kleine toneelstukjes opgevoerd door alle vriendinnen van de bruid, hele mooie verhalen verteld over vroeger van oma en de bruidegom die zelf ook even iets wilde inspreken voor zijn mooie bruid.

  Gabriel monteert alle opgenomen gesprekken aan het einde van de film. Zo krijgen jullie een mooie herinnering op film die naast een terugblik op de dag ook erg veel waarde heeft door al deze gesprekken.

  Onze videograaf start meestal rond 22:00 met de videogesprekken en zal hiermee bezig zijn tot 23:00. Het lijstje voor de videogesprekken kan dus uit 6 groepjes bestaan. Als jullie liever meer gasten willen toevoegen hieraan, dan is dit uiteraard gewoon mogelijk. Er zullen dan tijdens de dag op verschillende momenten videogesprekken worden ingesproken.

  Het juiste moment voor een videozuil

  Tussen 22:00 en 23:00 kan er op het feest natuurlijk veel gebeuren. Die momenten zijn leuk zijn als dit ook wordt vastgelegd op film. Wij krijgen daarom soms de vraag of er tijdens het opnemen van de videogesprekken ook gefilmd kan worden. Omdat Gabriel ook als videograaf werkt, zal hij de tweede camera pakken mocht er in deze periode iets gebeuren.

  Op deze manier zal alles worden vastgelegd. Dan besparen jullie minimaal 200,00 voor een videozuil! Zo zijn jullie verzekerd van leuke gesprekken aan het einde op de film.

  Zo krijgt jullie herinnering nog meer waarde.

  SHARE